Príprava jedného z najšpecifickejších hudobných festivalov tohto leta - Orava Rockfest - vrcholí. Realizačný tím dolaďuje posledné nedostatky, aby mohlo v piatok 1. augusta popoludní vypuknúť na Ranči U Edyho v Námestove pravé rockové peklo.

Nijaký iný festival na Slovensku neobsiahne svojim programom taký rockový rozmer ako práve Orava Rockfest. Organizátori zostavovali program bez akejkoľvek vypočítavosti, prípadnej marketingovej stratégie, ktorou sa prezentuje väčšina slovenských festivalov.

Počas piatka a soboty vystúpia české legendy Arakain, Alkehol, Torr, Debustrol či anglický The Faces Of Sarah. Punk nebude rozhodne iba do počtu. Konflikt, Zóna A, Karpina, HT a Hospital Bukra predostrú návštevníkom to najlepšie z ich tvorby.

Po minuloročnom vystúpení svetovej death metalovej stálice VADER sa zdá, že horná Orava sa postupne stáva pravým sídlom rockovej subkultúry.

Pre fanúšikov je takisto pripravené mobilné nahrávacie štúdio Hudba.sk. Motorkárom sa ujde strážené parkovisko a streľbychtiví návštevníci majú v blízkosti festivalu pripravený paintballový areál. Novinkou Orava Rockfestu je možnosť získať od účinkujúcich podpis v rámci akcií v autogramiádovom stane Hudba.sk. Tu je ich rozpis:

Piatok 1.8.2008
16:00 - Hospital Bukra
17:00 - Chiki liki tu-a
19:30 - Karpina
20:00 - The Faces of Sarah
21:30 - Arakain

Sobota 2.8.2008
15:30 - HT
17:00 - Konflikt
18:00 - Debustrol
19:00 - Zóna A
20:00 - Törr
21:00 - Alkehol
22:30 - Threshold Sicks

Na záver ešte prinášame správnu odpoveď na súťažnú otázku. Správne odpovedali tí, ktorí napísali názov skupiny The Faces Of Sarah. Spomedzi množstva súťažiacich sme vylosovali dvoch šťastlivcov, ktorí získavajú po dve voľné vstupenky. Skrývajú sa za nickmi dallo.sk a marushka. Blahoželáme!

Súvisiaci interpreti: Alkehol, Arakain, Debustrol, Hospital Bukra, HT, Karpina, Konflikt, Törr, Zóna A