Americká popová speváčka Britney Spears údajne pomaly začína pracovať na svojom novom albume a chcela by, aby nebol čisto popový, ale aj s prvkami urban popu.

26 ročná speváčka, by údajne rada album vydala do deviatich mesiacov. Išlo by už o jej šiesty štúdiový album, ktorý by sa však mal od predchádzajúcich líšiť. Popová hviezda pre časopis OK! prezradila, že na novom albume sa chce oveľa viacej sústrediť na písanie textov, ako tomu bolo na predchádzajúcom albume z roku 2007 s názvom 'Blackout'.

Britney povedala: "Snažím sa každý deň niečo nové napísať a pri písaní stále sedím pri klavíri. Myslím, že môj nový album bude mať výrazné prvky urban popu a taktiež, že to bude zatiaľ môj najlepší album."

Speváčka, ktorá v poslednej dobe skôr šokovala svojim nestálym správaním, rôznymi fotografiami a hlavne súdnym sporom o svoje deti, sa tak znovu pokúša dostať do povedomia aj inak a určite tým najlepším spôsobom – svojou hudbou.

Jej nahrávacia spoločnosť Jive Records spoločne s jej manažérom vydali minulý mesiac prehlásenie, v ktorom sa hovorí, že speváčka bude teraz tráviť čas v štúdiu a bude spolupracovať so skupinou tých najlepších producentov a skladateľov.

Zdroj: Nme.com

Súvisiaci interpreti: Britney Spears