Americká popová a R&B speváčka Christina Aguilera sa po tom, ako začiatkom roka porodila svojho prvého syna Maxa Lirona Bratmana, vracia s albumom, ktorý mapuje jej úspešné desaťročné pôsobenie na hudobnej scéne. Kompilácia s názvom 'Keeps Gettin' Better - A Decade Of Hits' bude okrem úspešných singlov z prvých troch štúdiových albumov obsahovať aj dve nové skladby.

Kompilácia s desiatimi skladbami vyjde 10. novembra a súčasťou jej propagácie bude aj nový singel so skladbami 'Keeps Gettin' Better' a 'Dynamite'. Okrem noviniek sa na albume objavia aj hity ako 'Genie In A Bottle', 'Dirrty', 'Beautiful', 'What a Girl Wants' alebo jej slávna filmová spolupráca s Lil' Kim, Myou a Pink v skladbe 'Lady Marmalade'.

"Nemôžem uveriť, že to bude už 10 rokov odkedy som vydala svoj prvý album a bolo veľmi vzrušujúce dať všetky moje obľúbené skladby do jedného balíka pre mojich fanúšikov." - uviedla v oficiálnom vyhlásení Christina, ktorá údajne už pracuje aj na svojej štvrtej štúdiovej platni.

V USA vyjde kompilácia 11. novembra exkluzívne cez predajnú sieť spoločnosti Target a jej webovú stránku Target.com. V minulosti takýmto spôsobom svoje albumy vydali aj ďalší R&B umelci ako Alicia Keys a John Legend či country speváčka Carrie Underwood.

Christina Aguilera však svoj návrat do kolotoča šoubiznisu po mesiacoch, ktoré zasvätila takmer výlučne svojej rodine a najmä jej novému prírastku, začne ešte predtým ako jej nový singel koncom septembra začne rotovať v rádiách. Spolu s Kanye Westom sa totiž včera stala ďalšou potvrdenou účastníčkou 25. ročníka prestížnych MTV Video Music Awards. V nedeľu 7. septembra tam na pódiu predstaví vynovenú verziu svojho prvého hitu 'Genie In A Bottle'.

Zdroj: Nme.com, Billboard.com, Undercover.com.au

Súvisiaci interpreti: Christina Aguilera