Plány na svetové turné, ktoré sa zjavne zatiaľ nestali a zrejme už ani nestanú skutočnosťou v roku 2008, sa údajne určite podaria zrealizovať na budúci rok. Britney, ktorej nový album 'Circus' vychádza 2. decembra, je odhodlaná predstaviť nové skladby fanúšikom aj naživo.

Autorka čerstvého singla 'Womanizer', ktorý bol práve tento týždeň nasadený do rádií, pre newyorské rádio Z-100 prezradila: "Nacvičujeme na turné okolo sveta, ktoré sa určite uskutoční na budúci rok. Prácu na albume 'Circus' som ukončila pred dvoma týždňami, jeho príprava mi trvala viac než pol roka!"

Britney sa tiež nechala počuť, že ju nesmierne prekvapil nedávny úspech s videoklipom 'Piece of Me' z jej poslednej štúdiovky 'Blackout' (2007), ktorý získal na MTV Video Music Awards tri prestížne ocenenia - Najlepší videoklip sólovej interpretky, Najlepší popový videoklip a Videoklip roka.

"'Piece of Me' je fajn video, ale myslím, že už som spravila videoklipy, ktoré boli oveľa lepšie. Ale bolo to naozaj išpirujúce vyhrať, pretože teraz si pri nových videách môžem dovoliť urobiť niečo šialené a sledovať, čo to urobí." - povedala speváčka, ktorá v deň vydania nového albumu oslávi 27. narodeniny.

Popová hviezda o svojom novo singli 'Womanizer' povedala: "Je to naozaj skvelý song. V podstate hovorí niečo ako: Vieme na čom sme. Je to o tom, ako muži podvádzajú svoje priateľky. Je to taká dievčenská hymna. Preto sa mi páči." V pripravovanom videoklipe ku skladbe sa údajne objaví v čiernej parochni, s výrazným červeným rúžom, v kožených nohaviciach a s tetovaniami na odhalených častiach tela. Režisérom videoklipu je Joseph Khan, ktorý režíroval aj jej predchádzajúce klipy ku skladbám 'Toxic' a 'Stronger'.

Zdroj: Music-news.com, Undercover.com.au

Súvisiaci interpreti: Britney Spears