Nový album od americkej speváčky Beyonce Knowles, ktorý sa mal do predaja dostať už 18. novembra, sa pravdepodobne na pultoch objaví až o niečo neskôr, možno až na budúci rok.

Zdroj blízky speváčke sa pre denník New York Daily News vyjadril: "Album pravdepodobne nebude vydaný 18. novembra, tak ako bolo pôvodne plánované. V tomto období by sa malo objaviť na trhu veľa silných konkurentov a tak sa so začiatkom predaja ešte chvíľu počká."

Oneskorenie albumu speváčky, ktorá sa stala známou vďaka pôsobeniu v kapele Destiny's Child, je spôsobené aj tým, že okrem speváckej kariéry sa Beyonce venuje aj herectvu. V tomto roku sa objavila v dvoch filmoch a to konkrétne v Cadillac Records a Obsessed.

Okrem toho sa ešte zúčastnila nahrávania duetu s Justinom Timberlakeom, o ktorom zdroj prezradil: "Zo začiatku sa Beyonce a Justinovi nepáčilo ako pieseň znie a tak trvali na tom, že ju prerobia. Neboli spokojní, až kým pieseň neznela naozaj stopercentne."

Šéf Sony BMG, Rob Stringer, však stále dúfa, že sa album stihne vydať načas. "Beyonce má okolo seba obrovské množstvo veľmi nadaných ľudí, ktorí robia všetko čo môžu. Prvé dva single z tohto albumu sú jednoducho skvelé a podľa mňa zatiaľ najlepšie piesne, aké Beyonce počas svojej kariéry naspievala."

Zdroj : music-news.com

Súvisiaci interpreti: Beyoncé