Nezávislé vydavateľstvo Deadred Records prináša správy o Karolovi Miklošovi a jeho aktuálne prebiehajúcom slovenskom miniturné k albumu 'The Past Of The Future', Foolkovi ako jednom z predskokanov fenomenálneho turntablistu Kid Koalu, a projekte The Autumnist (ex-Abuse), ktorý finišuje svoj nový eponymný album.

Karol Mikloš na turné, dnes navštívi Banskú Bystricu

Karol Mikloš
odštartoval 10. októbra svoje miniturné na podporu nového albumu 'The Past Of The Future' po vybraných slovenských kluboch. Po koncerte v Prievidzi je tento víkend na programe trojica koncertov v krátkom slede. Už dnes (23.10.) večer sa Karol so svojím novým programom predstaví v Klube 77 v Banskej Bystrici, zajtra (24.10.) vystúpi v klube Holičstvo vo Svidníku a o deň neskôr, v sobotu 25. októbra, v košickom Kulturpark Kasárne.

Na všetkých koncertoch ho sprevádza jeho koncertná kapela a spolukoncertuje spriaznená dievčenská formácia Youcoco, na košickom koncerte budú ešte podporení ďalším členom rodiny Deadred, kapelou Jelly Belly. Zoznam koncertov stále nie je úplne definitívny a priebežne sa aktualizuje, aktuálny zoznam tour nájdeš na stránkach www.deadred.sk.

Foolk ako predskokan Kida Koalu

Foolk
sa v rámci svojej jesennej šnúry koncertov spolu s DJom Lixxom predstaví 14. novembra aj v jednom z najlepších českých klubov - Fléda v Brne. Spolu s DJom Five, Funkmoguls a Greatest Hits Collective bude predskakovať veľkej medzinárodnej hviezde, ktorou je nenapodobiteľný gramofónový mág, Kanaďan Kid Koala.

Hneď na druhý deň, 15. novembra štartuje Foolk na Stanici v Žiline svoje miniturné k nedávno vydanému albumu 'Red Pills For Daddy' a do konca roku navštívi ešte niekoľko slovenských klubov. Aktuálny zoznam potvrdených koncertov, ktorý sa taktiež priebežne aktualizuje je na stránkach www.deadred.sk.

Podrobnosti o brnenskom koncerte nájdeš na TU.

The Autumnist zverejnil ďalšie skladby z nového albumu

The Autumnist
aka Abuse postupne zverejňuje na svojom Myspace webe jednotlivé skladby z nového eponymného albumu, ktorý je naplánovaný na vydanie ešte na koniec tohto roku. Po skladbách 'Hotel' a dubstepovej The Shore feat. Tracy Miller je tentokrát na rade 'March Of The Leaves'.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Martin Turzík z vydavateľstva Deadred Records.

Súvisiaci interpreti: Abuse, Foolk