Americká R&B speváčka svoj nový album, ktorý vyjde 17. novembra, nazvala 'I Am... Sasha Fierce' a rozhodla sa tak predstaviť fanúšikom svoje nové zvláštne alter ego. Prezradila, že "Sasha Fierce je tou zábavnou, omnoho vášnivejšou, agresívnejšou, výrečnejšou a eroticky príťažlivou časťou jej osoby.

"Nový album je ako dvoj-album a má dva covery, akoby to bol magazín. Jeden z coverov je nazvaný 'I Am...' a druhý 'Sasha Fierce'. Vždy sa ma zmocní niekto iný, keď idem pracovať na novej hudbe alebo keď som na pódiu, toto alter ego som si vytvorila, aby chránilo mňa a to, čím skutočne som." - uviedla Beyoncé v oficiálnej správe k novému albumu.

"Preto polovica album, CD 'I Am...' je o tom, kým skutočne som pod všetkým tým makeupom, mimo svetiel reflektorov a bez celej tej vzrušujúcej hviezdnej drámy okolo toho. A Sasha Fierce je tou zábavnou, omnoho vášnivejšou, agresívnejšou, výrečnejšou a eroticky príťažlivou časťou mojej osoby, ktorá sa ukáže vždy, keď pracujem a vyjdem na pódium. Takýto dvoj-album mi umožňuje podstúpiť väčšie riziko a skutočne ukázať aká som, aká som vo vnútri a aká som len s ľudmi, ktorí ma skutočne poznajú." - dodala 27-ročná speváčka.

Tento krok nie je u R&B speváčok žiadnou novinkou - Mariah Carey sa z podobných dôvodov stala Mimi na albume 'The Emancipation of Mimi' v roku 2005. "Nové meno" hudobnej scény, Sasha Fierce, už má aj svoju Myspace stránku. Albumu 'I Am... Sasha Fierce' predchádzajú nedávno vydané single 'If I Were A Boy' a 'Single Ladies'.

Zoznam skladieb na dvoj-albume 'I Am ... Sasha Fierce':

CD 1:
'If I Were A Boy'
'Halo'
'Disappear'
'Broken Hearted Girl'
'Ave Maria'
'Satellites'

CD 2:
'Single Ladies (Put A Ring On It)'
'Radio'
'Diva'
'Sweet Dreams'
'Video Phone'

Zdroj: Beyonceonline.com, Nme.com

Súvisiaci interpreti: Beyoncé