Po návrate z českej časti jesenného turné Gloria tour Longital pokračujú s koncertovaním na Slovensku. V piatok 7.11. hrajú vo Zvolene, v sobotu 8.11. v Starej Ľubovni, v nedeľu 9.11. v Prešove, v stredu 12.11. v Košiciach, v nedeľu 16.11. v Banskej Bystrici. Medzitým si odskočia aj na svoje v poradí už druhé jesenné budapeštianske vystúpenie.

Nový album dua Shina a Dano Salontay je albumom piesní o mlynoch, ktoré melú vietor na energiu, ktorá sa mení na lásku prúdiacu medzi ľudmi, o ľudoch, ktorých životy sa zlievajú ako rieky a vlievajú sa do mora, o hviezdach, ktoré v noci padajú do komínov a plnia naše priania. 'Gloria' je novou dávkou energie, farieb, obrazov a zvukov, ktoré upokoja dušu a rozhýbu telo.

Album vyšiel na nezávislej značke Slnko records, kúpiť sa dá okrem iných na stránke www.slnkorecords.sk, a takisto aj na koncertoch Longital. Počas jesennej časti Gloria tour odohrajú aj svoj ostatný, aj čerstvý repertoár – niektoré pesničky uvídite naživo naposledy, niektoré po prvýkrát.

www.longital.com
www.myspace.com/longital
www.youtube.com/longital
www.voices.sk/longital
www.slnkorecords.sk
Prípadne Longital nájdete aj na Facebooku.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Elek Kubicsko zo Slnko Records.

Súvisiaci interpreti: Longital