Štvrtkový koncert Madonninho turné Sticky & Sweet na štadióne Dodger Stadium v Los Angeles sa niesol v znamení príjemných prekvapení - na pódiu sa počas programu popri kráľovnej popu objavila aj Britney Spears a Justin Timberlake.

Britney si s Madonnou zaspievala v skladbe 'Human Nature' a Justin v závere koncertu zastal svoju spevácku úlohu v hite '4 Minutes'. Britney Spears, pre ktorú to bolo prvé spevácke vystúpenie od MTV Video Music Awards 2007, vyšla na pódium za obrovských ovácií publika s rovnými blond vlasmi, v čiernych "lakovkách" s vysokými podpätkami, v čiernych nohaviciach a bielej blúzke.

Po jej príchode na pódium Madonna zahrala prekvapenú: "Ups! Hej Britney!". Po dvoch hektických minútach na pódiu, počas ktorých blýskali fotoaparáty a tisícky rúk boli hore, snažiac sa mobilom zachytiť dvojicu na pódiu, bolo zrazu po všetkom - Britney zmizla pod pódiom a Madonna pokračovala v ďalšej skladbe.

Ďalším prekvapením bol Justin Timberlake, ktorý sa pri prezentovaní skladby '4 Minutes' z Madonninho albumu 'Hard Candy' taktiež dočkal skvelej odozvy kalifornského publika. Dvojica hrala skladbu spoločne naživo naposledy v apríli v New Yorku, no choreografia vystúpenia zostala nezmenená. Timberlake po skončení piesne taktiež zmizol z pódia.

Madonna odohrala v meste, ktoré je centrom amerického šoubiznisu, celkovo 20 skladieb - deväť z nového albumu 'Hard Candy' a jedenásť starších kúskov ako 'Ray of Light', 'Music', 'Into the Groove, 'Borderline' či 'You Must Love Me' z muzikálu Evita. Okrem účasti hviezdnych hostí Madonna fanúšikov prekvapila aj tým, že dala publiku možnosť vybrať si skladbu na želanie. Stala sa ňou starinka 'Dress You Up' z roku 1985, ktorú dav odspieval spolu s Madonnou.

Celebritami sa to hemžilo nielen na pódiu - koncert si ako diváci nenechali ujsť ani Fergie, Drew Barrymore, Heidi Klum, Nicole Ritchie či Jennifer Lopez. Turné Sticky & Sweet pokračuje do konca mesiaca v Severnej Amerike, jeho záverečnou časťou v roku 2008 budú decembrové koncerty v krajinách Latinskej Ameriky.

Zdroj: Billboard.com

Súvisiaci interpreti: Britney Spears, Justin Timberlake, Madonna