Skupina Horkýže Slíže pred zahájením turné s názvom Topfest 2009 Presents údajne naštudovala nové krokové variácie. Dúfajme, že manažéri moskovského či newyorského baletu nebudú chcieť Kuka a spol. pretiahnuť na dosky svojich divadiel.

Ako sme sa dozvedeli od lídra skupiny Konflikt Juryho, ich príprava na šnúru spočívala v zostrihu nového koncertného DVD, ktoré sa nazýva 'Konfliktology'. Kapela v ňom použije aj bonusové záznamy, ktoré sa budú môcť predávať výhradne osobám nad 18 rokov.

Bejzo, frontman Polemicu, o príprave na Topfest 2009 Presents povedal, že im príprava dala veľmi zabrať, pretože trúbkari si museli zaobstarať nové náustky (kvôli zodraniu starých).

Celý triumvirát sa teší na divákov a verí, že sa budú baviť aspoň tak , ako oni na javisku a na poslednom ročníku medzinárodného hudobného open-air festivalu Topfest. V roku 2009 je pre vás opäť pripravený na Zelenej vode, kde bude k dispozícii väčší priestor, väčšie možnosti hudobného zamerania, ako i množstvo atrakcií. A najmä zaujímaví headlineri, s ktorými sa momentálne rokuje. Na zverejnenie prvých mien sa môžete tešiť už začiatkom roka 2009.

Topfest 2009 Presents:

13.11.2008 – Bratislava, PKO
14.11.2008 – Myjava, Mestská športová hala
15.11.2008 - Červeník, Dom kultúry
16.11.2008 – Šaľa, Metroklub
21.11.2008 – Beckov, Kultúrny dom

Ak máte záujem o voľné lístky na niektorý z vyššie uvedených koncertov, potom neváhajte a zapojte sa do súťaže portálu Hudba.sk.

Informácie poskytla redakcii Alexandra Drobná z usporiadateľskej agentúry Duna.

Foto: Martin Kubeš, Igor Daniš

Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže, Konflikt, Polemic