Pražský koncert Unholy Alliance Tour, Chapter III. legendárnej kapely Slayer už k(l)ope na dvere a usporiadatelia preto prichádzajú s poslednými informáciami pre návštevníkov tejto gigantickej akcie. Jednou z nich je aj exkluzívne prekvapenie pre návštevníkov koncertu...

Za veľkej pozornosti metalovej verejnosti prebiehala niekoľko týždňov hlasovacia súťaž o českú predkapelu. Víťazom sa po veľkej bitke stali ostravskí Malignant Tumour, ktorí tak budú mať tú česť svojím koncertom zahájiť celé podujatie. Pražský koncert Slayer, ktorý musel byť z kapacitných dôvodov dokonca presunutý do väčšej haly - Tesla Arény, sa celkovo teší veľkému záujmu a už dnes je isté, že sa bude jednať o jedno z najväčších vystúpení na celom Unholy Alliance Tour.

V predaji sú už len posledné desiatky bežných vstupeniek a najnovšie i VIP vstupenky, ktoré svojím majiteľom zaisťujú miesta na sedenie priamo oproti pódiu, občerstvenie zdarma a malý darček zo strany usporiadateľov.

Exkluzívny darček priamo od kapely Slayer však dostanú všetci držitelia vstupeniek na ktorýkoľvek koncert Unholy Alliance Tour, Chapter III. Bude ním unikátna sťahovacia karta, ktorá bude obsahovať úplne novú, čerstvo nahratú pieseň z nového albumu pripravovaného na vydanie v budúcom roku, ako aj ďalší exkluzívny materiál v podobe záznamov všetkých kapiel vystupujúcich na turné - Slayer, Mastodon, Trivium a Amon Amarth.

Karta na sťahovanie spoločne so špeciálnym ústrižkom bude dodaná všetkým držiteľom vstupeniek, ktorí prídu na koncert. Nový song skupiny Slayer, zdarma poskytnutý návštevníkom koncertov, bude súčasťou nového albumu. Ten kapela práve v týchto dňoch, krátko pred príletom do Európy, nahráva vo svojom štúdiu v Los Angeles.

Vstupenky na koncert Slayer je stále možné zakúpiť vo všetkých bežných predpredajných sieťach Obscure promotion. V spolupráci s organizátormi vám však Hudba.sk prináša možnosť získať vstupenky aj zdarma. Naša súťaž trvá už len do zajtra! (12.11.)

Návštevníci koncertu by mali veľkú pozornosť venovať aj netradične skorému začiatku podujatia. Pokladňa bude otvorená už od 15:00, vstup do haly bude umožnený približne od 17:00 a už o polhodinu neskôr odštartuje prvá kapela - domáca Malignant Tumour. Tento časový údaj sa však ešte môže mierne pozmeniť a preto je vhodné sledovať web www.obscure.cz, kde nájdete všetky aktuálne informácie.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Karlík z Obscure Promotion.

Súvisiaci interpreti: Slayer