Tesne pred začiatkom SymphoMusiq tour stihla populárna nitrianska kapela Desmod dokončiť svoj klip k novému singlu 'Vyrobená pre mňa'. Tento song teda krátko po uvedení v rozhlasovom éteri zažije niekoľko ďalších premiér - či už ako koncertná pesnička, ale aj v podobe videoklipu.

Premiéru si v tomto prípade odbil aj gitarista Rišo Synčák, pre ktorého bol tento videoklip režisérskym debutom. S kamerou mu asistovala jeho priateľka Janka Cukerová, ktorá je v tomto odbore profesionálkou.

Natáčanie trvalo štyri dni a napriek tomu, že v klipe bude "trpieť lásku" niekoľko žien, všetky si zahrala výtvarníčka Katka Varhaníková–Mýtna. Premiéra videoklipu sa uskutoční vo vysielaní novej hudobnej televízie TV Musiq 1.

Samotný singel sa svojej koncertnej premiéry dočká už v pondelok 24. novembra, kedy sa v Poprade začína očakávané SymphoMusiq tour 2008. Jedna z najúspešnejších domácich kapiel súčasnosti sa na ňom spoločne so 40-členným Orchestrom Štátneho divadla Košice predstaví aj v Košiciach, v Martine, v Banskej Bystrici, v Nitre a v Bratislave.

O turné je obrovský záujem, čoho dôkazom je aj fakt, že dva z koncertov - doma v Nitre a v Martine, sú už vypredané. Nečudo, veď výnimočný zážitok spojenia miláčika domácich rádií so symfonickým orchestrom si môžete vychutnať za ľudovú sumu do 390 korún (12,95 Eur). Vstupenky na koncerty v Poprade, Košiciach, v Banskej Bystrici a v Bratislave sú stále v predaji v sieti Ticketportal.

Desmod - SymphoMusiq tour 2008

24. november - Poprad, Aréna
26. november - Košice, Infiniti Aréna
2. december - Martin, DK Kino Strojár VYPREDANÉ
3. december - Banská Bystrica, Športová Hala Štiavničky
10. december - Nitra, Divadlo Andreja Bagara VYPREDANÉ
11. december - Bratislava, Sibamac Aréna

Zdroj: Desmod.sk

Súvisiaci interpreti: Desmod