Kráľovná popu po prvýkrát prehovorila o svojom rozvode s Guyom Ritchiem, s ktorým vychovávala tri deti. 50-ročná speváčka priznala, že je z udalostí vo svojom súkromnom živote veľmi nešťastná, no vďaka nabitému programu svetového turné Sticky & Sweet zvláda celú situáciu omnoho lepšie, ako keby nerobila nič iné, len uvažovala nad tým, kde sa stala chyba.

"Som smutná zo stavu svojho osobného života ale momentálne som aj nesmierne vďačná a šťastná za to, že mám príležitosť robiť vo svojom profesionálnom živote to, čo robím." - prezradila Madonna. Jej rozvod s Guyom Ritchiem bol súdne schválený na londýnskom súde London High Court minulý piatok 21. novembra.

Rozvodového konania sa osobne nezúčastnila ani Madonna ani Guy a zdá sa, že aj ich finančné vyrovnanie prebiehalo bez zbytočných komplikácií. Podľa dostupných správ sa Guy Ritchie uspokojí s 2 miliónmi dolárov (47,36 mil. korún / 1,57 mil. Eur) z rozprávkového majetku svojej exmanželky, ktorý má údajne až 150-krát vyššiu hodnotu.

"Trochu sa to naťahovalo, no nemalo to nič spoločné so mnou. Nikdy to pre mňa nebolo o peniazoch ani o nejakej hlúpej kolekcii umenia. Jednoducho som to chcel čím skôr vyriešiť a ísť ďalej." - povedal minulý týždeň Ritchie. "Proti ničomu som nenamietal až dovtedy, kým nezačala požadovať, aby deti žili permanentne v New Yorku."ň

Nakoniec sa exmanželia dohodli na zdieľanej starostlivosti o svojho biologického syna Rocca a adoptovaného Davida, Madonnina dcéra z predchádzajúceho manželstva, Lourdes, bude jedinou, ktorá bude žiť len s matkou v New Yorku.

Pokiaľ sa počas 43 dní nasledujúcich po schválení rozvodu nerozhodne jeden z dvojice svoje rozhodnutie zmeniť, ukončenie manželského zväzku nadobudne plnú platnosť. Zdá sa však, že Madonna sa už s rozvodom zmierila, aj vďaka tomu, že je kvôli turné rozlietaná po celom svete. "Bolo by strašné, keby som na stále myslela na rozvod a nemala čo robiť." - priznala speváčka, ktorá v rámci Sticky & Sweet tour momentálne brázdi severoamerické veľkomestá.

Okrem práce jej s prekonaním bolestivého rozchodu po ôsmich rokoch pomáha aj exmanžel Sean Penn - údajne sa tento týždeň po Madonninom koncerte stretli v newyorskom hoteli Greenwich. Zdroj blízky Madonne potvrdil, že s ním po čase obnovila kontakt a priateľský vzťah. "Majú pekný vzťah. Nie je v tom však nič romantické. Sú jednoducho dobrými priateľmi."

Zdroj: Nme.com, Music-news.com, Undercover.com.au

Súvisiaci interpreti: Madonna