Už v piatok vypukne zimná časť čoraz populárnejšieho festivalu Žákovic Open. V bratislavskom PKO sa predvedú kapely The Swan Bride, Hex, českí Tata Bojs, Puding Pani Elvisovej a Para. A práve o jej "žákovicovskom" vystúpení sa nám od organizátorov festivalu podarilo zistiť pár zaujímavých pikošiek...

Samotní členovia Pary vraj toto vystúpenie považujú za zavŕšenie ich výborného koncertného roka a nič nenechávajú na náhodu. Pesnička 'Doma dobre' odznie konečne v plnohodnotnom prevedení, čiže aj s Miškom Kaščákom a Braňkom Jobusom. Očakávaný 'Abstinent' bude takisto komplet aj s rapermi AMO.

Ale to nie je všetko, skupina AMO potom ešte zotrvá na pódiu, aby odohrala s Parou ďalšiu skladbu... Ktorú? To je prekvapenie... Tak si to nenechajte ujsť, podobné obsadenie už možno nikdy nebude.

Takže - pokiaľ nie ste medzi päticou šťastlivcov, ktorých mená nájdete o pár riadkov nižšie - potom si rýchlo zožeňte na piatok lístky! Podľa našich informácií sa míňajú rýchlejšie ako rýchlo...

No a tu sú sľúbení výhercovia a ich prezývky, pod ktorými zaslali správnu odpoveď na otázku, ktorý bývalý člen skupiny Lucie vystúpil tohto roku v Trenčianskych Bohuslaviciach. Samozrejme, že to bol David Koller.

Každý z výhercov získava po 2 voľné vstupenky: kkappabear, sekiller, prvaapacka, spotene_kurca a malasoka.

Text: Peter Lehotský
Foto: Magdaléna Vinterová (Hudba.sk)

Súvisiaci interpreti: Hex, Para, Puding Pani Elvisovej, The Swan Bride, Tata Bojs