Blíži sa záver roka 2008 a príchod nového roka 2009. Okrem chystania sa na Euro je teda čas na hodnotenie, spomínanie a bilancovanie, ale aj na spomínanie a plánovanie. V našej koncoročnej ankete vám počas nasledujúcich dní prinesieme odpovede niekoľkých domácich interpretov na tri jednoduché otázky. Medzi prvými nám na ne odpovedala päťnásobná "zlatá slávica" Zuzana Smatanová.

Zuzana svoj rok 2008 z profesionálneho hľadiska hodnotí ako úspešný: "Pre mňa bol tento rok opäť plný skúseností. Naučila som sa byť trpezlivejšou, pokornejšou a samostatnejšou. Odohrala som opäť veľké množstvo koncertov, vydala som moje prvé CD a DVD Live a natočila videoklip k singlu Včely."

Navyše ju tvorba a hranie hudby stále baví, keďže nám na otázku čo ju v uplynulom roku potešilo, prekvapilo či sklamalo vo svete hudby i mimo neho odpovedala nasledovne: "Prekvapila ma a zároveň veľmi potešila cena za anketu Slávik! :) Potešilo ma to, že so svojou kapelou stále fungujeme ako tím, tiež množstvo koncertov a priazeň fanúšikov, ktorú si veľmi vážim!!"

Okrem priania toho najdôležitejšieho, čo všetci potrebujeme v roku 2009, nám Zuzana prezradila i čosi zo svojich plánov: "Prajem si hlavne dobré zdravie a aj to, aby sa nám s kapelou na cestách nič zlé nestalo. Teším sa na nahrávanie môjho štvrtého radového albumu a prípadné turné, na ktorom začíname pracovať!"

Čo priniesol rok 2008 a aké plány do Nového roka majú ďalší slovenskí interpreti, si môžete prečítať TU.

Foto: Zuzanasmatanova.sk

Súvisiaci interpreti: Zuzana Smatanová