Najskôr si na svoju stranu bezkonkurenčne získala porotcov talentovej súťaže Coca Cola PopStar. Na jeseň obohatila slovenský hudobný trh o album 'Búrka' a všetko nasvedčuje tomu, že sa zaradí medzi najúspešnejších víťazov tejto autorskej hudobnej súťaže, ktorá na rozdiel od "neobrúsených" superstaristov prináša na svet hotových umelcov s konkrétnou víziou a vlastným hudobným smerovaním.

"Rok 2008 pre mňa z profesionálneho hľadiska znamenal dosť veľký zlom, nakoľko som vyhrala súťaž Coca Cola PopStar, nahrala som svoj debutový album v profesionálnom štúdiu Creative Music House v spolupráci so skúsenym tímom a nakoniec sa začala hrať v rádiach moja skladba," povedala Mária Čírová, ktorej už niekoľko mesiacov v rádiách úspešne rotuje debutový singel nesúci rovnaký názov ako jej album - 'Búrka'. "A potešilo ma hlavne to, že sa mi podarilo úspešne ukončiť moju školu," dodáva.

Úspech v talentovej súťaži a nahrávanie albumu zmenilo aj jej súkromný život: "Spoznala som kopec nových a skvelých ľudí a myslím, že aj ja som sa v uplynulom roku veľmi veľa naučila." Jej želania do nového roka však zostávajú skromné: "Do roku 2009 si želám hlavne zdravie pre seba aj pre všetkých mojich blízkych a chcela by som sa naďalej čo najviac venovať hudbe."

Foto: Peter Cagala - Street Production

Súvisiaci interpreti: Mária Čírová