Štandardné priestory pražskej Incheba Arény, kde sa v sobotu 31. januára uskutoční jedinečná "rozlúčka" najúspešnejšej domácej punkovej kapely, sú prakticky vypredané. Organizátori koncertu Inekafe však vďaka improvizácii s priestorom, ktorý mal byť pôvodne VIP, uvoľnili do predaja posledných 500 vstupeniek. Na portáli Hudba.sk ich môžete získať aj zdarma - ak sa zapojíte do našej súťaže...

Ani po presunutí koncertu Inekafe zo Športovej haly Folimanka na holešovické výstavisko do kapacitne väčšej Incheba Arény netrvalo dlho, kým sa lístky na koncert rozpredali. Celkovo si na pražský koncert, ktorý sa uskutoční v sobotu 31. januára, zakúpilo vstupenky už 4000 českých i slovenských fanúšikov, ktorí zaplnia priestor pod pódiom a na tribúnach. Aj napriek tomu si však bude môcť koncert vychutnať ďalších približne 500 priaznivcov Inekafe.

"Vďaka obrovskému záujmu sme uvoľnili do predpredaja definitívne posledných 500 vstupeniek na balkón, ktorý mal byť pôvodne uzavretý a využitý len ako VIP zóna a pre techniku snímania koncertu," potvrdil pre Hudba.sk manažér kapely Roman Fecko.

Vďaka spolupráci s organizátormi vám prinášame možnosť zapojiť sa do našej súťaže o 5 x 2 voľných vstupov na tento výnimočný koncert. Do pozornosti taktiež dávame čerstvý rozhovor s frontmanom kapely Vratkom Rohoňom, ktorý nájdete v sekcii www.hudba.sk/rozhovory.

Kapela pri príležitosti tohto koncertu postaví najväčší stage, aký kedy na samostatnom koncerte mala a odohrá set cca. 90 minút, pričom playlist bude pozostávať jednak z najväčších hitov, ale aj zo skladieb, ktoré singlami nikdy neboli.

Na koncerte exkluzívne odznie aj nová skladba, ktorú bude obsahovať aj výberové dvoj-CD 'Best of Inekafe' s plánovaným k dátumom vydania na jeseň 2009. Celá show bude bude zvukovo aj obrazovo zaznamenaná. Na prípravach tohto koncertu už začal pracovať štáb 37 ľudí zložený z realizačného tímu, technického personálu a ďalších.

Skupina Inekafe vznikla v roku 1995 a za celú svoju éru vydala 6 albumov, z ktorých predala cca 100 000 nosičov, do éteru vypustila viac ako 20 singlov, natočila vyše 10 videoklipov a odohrala vyše 800 koncertov v 6 štátoch (Slovensko, Česká republika, Ukrajina, Poľsko, Nemecko a USA). Jej poslednou aktivitou bude už dlho avizované vydanie spomienkového výberového dvoj-CD 'Best of Inekafe', ktoré vyjde presne 9.9.2009. Po nej sa nepredpokladá už žiadna ďalšia činnosť skupiny.

Viac informácii o koncerte nájdete aj na stránkach Inekafe.sk, Myspace.com/inekafe a Bandzone.cz/inekafe.

Súvisiaci interpreti: Inekafe