Speváčka a vdova po Kurtovi Cobainovi zo skupiny Nirvana má nových podporovateľov. Jej meškajúci a dlho ohlasovaný album 'Nobody's Daughter' sa rozhodli sumou 30 miliónov USD zadotovať dvaja dobrodinci a pomôcť mu tak na svet.

V elektronickej podobe mal byť k dispozícii už 1. januára, kvôli "dolaďovaniu umeleckej stránky projektu" sa tak však nestalo. Fyzicky sa má definitívne objaviť už za tri týždne. Aj túto informáciu si mohli prečítať fanúšikovia kontroverznej Courtney Love v blogu na jej MySpace stránke, ktorý napísal jej administrátor.

Dodal tiež, že od sponzorov získala spomínané peniaze. "Medzi spoločnosťami zaangažovanými na vydaní platne je známa značka tequily a prestížny výrobca hygienických a dámskych potrieb," prezradil. Blog sa však po chvíli zo stránky stratil, ostalo tam iba ospravedlnenie súvisiace s nesprístupnením sľubovaného albumu v elektronickej podobe na vypočutie či stiahnutie.

Ostáva preto otvorená otázka, akým spôsobom bude Courtney od svojich sponzorov vyplatená – či v hotovosti alebo v naturáliách – a čo bude musieť pre nich za ich štedrosť urobiť... Nepodarilo sa to zistiť ani NME.com, ktorý na celú záležitosť poukázal.

Text: Peter Lehotský
Foto: MTV.com

Súvisiaci interpreti: Courtney Love, Nirvana