Už o necelý týždeň, v stredu 21. januára, si spolu zahrajú dve skvelé kapely, ktoré už dlhé roky patria medzi domácu, resp. európsku špičku súčasnej ska scény, a to kapely Polemic a Mr. T-Bone & The Young Lions. Stane sa tak v bratislavskom klube Randal, kde sa jamajské rytmy rozozvučia o 19. hodine.

Kapela Polemic, ktorá v roku 2008 oslávila 20 rokov účinkovania na slovenských a taktiež európskych pódiách, vystúpi na exkluzívnom spoločnom koncerte so svetovo uznávaným talianskym trombónistom Mr. T-Boneom a jeho aktuálnou formáciou The Young Lions, s ktorou nahral a vydal svoj aktuálny album 'Heroes'. Mr. T-Bone počas svojej kariéry spolupracoval s formáciami ako New York Ska Jazz Ensemble, Africa Unite a BlueBeaters.

Polemic odohrá na koncerte všetky svoje hitovky, ktoré minulý rok zozbieral na kompilácii 'The Best of Polemic 1988 - 2008', vydanej pri príležitosti 20. výročia kapely. Vstupenky na dvojkoncert sú dostupné v sieti Ticketportal.

Dva voľné vstupy a album talianskej kapely môžete získať v našej súťaži.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Juraj Iždinský z imusic. agency. Viac info a hudobné ukážky nájdete na oficiálnych a Myspace stránkach Polemicu a Mr. T-Bone & The Young Lions.

www.polemic.sk
www.mrtbone.com
www.myspace.com/polemic
www.myspace.com/mrtboneblog

Súvisiaci interpreti: Polemic