Slovenský raper a líder formácie Kontrafakt sa priznal, že nenávidí zoznamky a nežije internetovým životom. Na internete vraj sleduje stránky o hudbe, pozerá klipy a často využíva prehliadač, aby sa dozvedel niečo, čo ho zaujíma.

Rytmus sa včera v Bratislave zúčastnil na diskusii iniciatívy Zodpovedne.sk, v rámci ktorej odborníci hovorili o nástrahách a nebezpečenstve internetu a mobilov u detí. "Internet beriem ako médium. Určite človeka láka pozrieť si aj porno alebo niečo také, ale na tom už nefičím," priznal po diskusii pre TASR. Myslí si však, že každý z mladých chalanov si to rád pozrie. "Každého lákajú zakázané veci," pokračoval a dodal, že proti tomu sa nedá bojovať.

Zoznamky známeho rapera taktiež neoslovujú. "Ak niekto chce počuť môj názor na ne, tak ich nenávidím," zdôraznil. Myslí si, že človeka brzdia, môžu zavádzať a kradnúť identitu. "Človek nevidí, s kým si dopisuje, nevidí jeho nedostatky, nevie, čo cíti a nevie, či by sa mu vedel pozerať do očí. Tam sa dá všetko zhrnúť jednou vetou a všelijakými smajlíkmi," uviedol Rytmus. Mladým zároveň odkázal, že by mali komunikovať najmä s ľuďmi v realite. "Realita je skutočná, to je dokázané. Človek, ktorý chce niečo dokázať a dobre žiť, musí dokázať niečo v reálnom svete," tvrdí.

Zdroj: TASR
Foto: Magdaléna Vinterová

Súvisiaci interpreti: Rytmus