Nezisková organizácia Voices usporiada v pondelok 9. februára v bratislavskej A4 netradičné verejné podujatie. Pri príležitosti ročnej existencie, počas ktorej zverejnila na svojej webovej stránke päťdesiat krátkych videofilmov, pozýva na Voices Creative Live.

"Po roku existencie Voices sme chceli svojim priaznivcom poďakovať za podporu aj prostredníctvom netradičného filmovo-hudobného zážitku s milými hosťami," zdôvodňuje organizovanie prvého verejného podujatia Andrea Gajdošová, projektová manažérka Voices. "Všetkých srdečne pozývame."

V deväťdesiatminútovom programe premietne na veľkom plátne sedem krátkych videofilmov. Spolu so svojimi hosťami predstaví dve časti zo sérií Nápad sa ráta – o rozličných nápadoch ľudí, ktorými pomáhajú alebo zľahčujú život iným, Hudobné úlety – rozhovory s predstaviteľmi mladej slovenskej hudobnej scény, a Svet sa nás týka – o Slovákoch dobrovoľnícky alebo profesionálne pomáhajúcich v zahraničí. Filmovú časť večera zakončí premiéra prvej časti novej série videí Zmena veľa znamená o príkladoch dobrej praxe, ktorú Voices pripravuje pre Agentúru podporovaného zamestnávania Bratislava, n.o.

O instantný hudobný zážitok sa postará Toni Granko – niekoľkoročný projekt hudobníka Martina Turčana, v ktorom kombinuje spev, živé hranie na gitare a elektronické podklady do výnimočných skladieb. Prekvapením večera bude premiérové live vystúpenie Michala Štofeja zo skupiny Hudba z Marsu a Pina Ungvölgyiho, frontmana kapely Puding pani Elvisovej.

Voices Creative Live sa v komornej a pohodovej atmosfére uskutoční 9. februára o 19:00 – 20:30 h. v klube A4 – nultý priestor na Námestí SNP č. 12 v Bratislave. Vstupenky v hodnote 4 € (120,50 Sk) sa dajú rezervovať e-mailom na adrese voices@voices.sk a vyzdvihnúť priamo na mieste.

Voices, n.o. sa venuje efektívnej komunikácii. V tejto oblasti organizuje vzdelávacie podujatia a poskytuje služby neziskovým organizáciám a firmám. Krátkymi videami na internete podporuje aktívnosť, tvorivosť a otvorené myslenie. Ďalšie informácie sú k dispozícii na www.voices.sk.