Už len niekoľko dní nás delí od veľkolepej hudobnej show, ktorú prídu na Slovensko predviesť Pussycat Dolls. Rozbalia to v bratislavskej Incheba Expo Aréne 24. februára. Do akej miery sa budú dievčatá "rozbaľovať" je zatiaľ tajné, ale už vieme, kto im v tom bude pomáhať.

Manažment Pussycat Dolls dlho uvažoval nad tým, kto sa okrem speváčky Lady GaGa postará o naladenie publika pred ich bratislavským koncertom. Mali to byť reprezentanti domácej hudobnej scény. Zrejme preto, aby sa "cicušky" zoznámili aj s domácim "folklórom". Vyberalo sa dlho z množstva zaujímavých ponúk. Internetové linky medzi Slovenskom a Amerikou dostali poriadne zabrať. Teraz padlo definitívne rozhodnutie.

Bratislavský koncert Pussycat Dolls bude otvárať DJ Aqua alias Bidlo. Ten sa postará o to, aby sa diváci dostali do patričnej nálady. Svoje platne, gramofóny a iné náradie rozbalí presne o 18:30, kedy sa otvoria brány Incheba Expo Arény. Tancachtiví jedinci sa teda môžu vlniť hneď od začiatku.

O 20:00 vtrhne na pódium známy východniarsky bard Marián Čekovský. A nebude sám. Okrem kapely tam s ním bude aj Laci Strike so svojou tanečnou skupinou. Bude to unikátne predstavenie, pripravené špeciálne pre túto príležitosť. Marián i Laci zatiaľ podrobnosti taja - má to byť prekvapenie pre divákov. Isté však je, že sa môžete tešiť na skvelú domácu muziku a výborné tanečné výkony.

Po tomto všetkom by mal byť dav už pripravený na príchod zahraničných hviezd. Ako prvá sa predstaví newyorská dance-popová diva Lady GaGa, ktorá je hosťom všetkých koncertov prebiehajúceho Doll Domination Tour. Bábikám z Pussycat Dolls bude patriť hlavná časť večera. Predvedú svoju povestnú nablýskanú show, v ktorej bude všetko - hudba, tanec, svetlo, video a určite aj kus decentnej erotiky.

Show Pussycat Dolls prinášajú na Slovensko Agentúra Vivien a Infiniti Media. Vstupenky sú už v predaji v sieti Ticketportal.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Jana Mudriková z agentúry Vivien.

Súvisiaci interpreti: Lady Gaga, Pussycat Dolls