Vstupenky na júlové koncerty hudobníka Michaela Jacksona v londýnskej O2 Arene sú od dnes v predpredaji. Od ôsmej hodiny stredoeurópskeho času sa môžu záujemcovia o lístky zaregistrovať na stránke Michaeljackson.com, kde dostanú kód, ktorý následne použijú pri kúpe vstupenky v internetovej sieti spoločnosti Ticketmaster.

Fyzický predpredaj začne 13. marca v tom istom čase. Ceny lístkov sa pohybujú v cene od 50 do 75 britských libier (56 až 84 Eur). Päťdesiatročný nekorunovaný kráľ popu ohlásil návrat na koncertné pódia oficiálne vo štvrtok 5. marca.

Pre veľký záujem fanúšikov dnes legendárny americký hudobník ohlásil aj ďalších šesť koncertov v londýnskej O2 Arene. K doposiaľ potvrdeným termínom 8., 10., 12., 14., 16., 18., 22., 24., 26. a 28. júla pridal ešte dátumy 30. júla, 1., 3., 10., 12. a 17. augusta. Počet vystúpení môže s pribúdajúcim záujmom ešte narastať, keďže podľa neoficiálnych informácii si Jackson O2 Arenu prenajal až na 30 koncertov.

Svoje plánované koncerty v britskej metropole Jackson sám označil ako "posledné vystúpenia pred oponou" a "posledné predstavenia v Londýne". Naposledy bol na turné pred dvanástimi rokmi, v roku 2006 krátko vystúpil na udeľovaní World Music Awards v Londýne.

Informáciu zverejnil server NME.com.

--
Zdroj: SITA

Súvisiaci interpreti: Michael Jackson