Hudobník Bob Dylan vo svojich skladbách často spomínal vzdušné prúdy - napríklad "idiot vietor" alebo vetry zmeny. Teraz sa však jeho kalifornskí susedia sťažujú na vietor, ktorý k nim prináša zápach zo spevákovej toalety...

Rodina žijúca v susedstve 67-ročného hudobníka v bohatej štvrti v Malibu kontaktovala mestské úrady so sťažnosťou na smrad, ktorý sa šíri z vonkajších toaliet používaných Dylanovou ochrankou.

Cindy a David Emmingerovci tvrdia, že toalety zapáchajú od zvyškov chemikálií a tento smrad k nim prinášajú vetry Tichého oceánu a spôsobujú im zdravotné problémy.

"Je to škandál - 'Pán občianske práva' zabíja naše občianske práva," uviedol David Emminger pre denník Los Angeles Times. Starosta Malibu Andy Stern však potvrdil, že ďalší Dylanovi susedia smrad z jeho toaliet nezaznamenali. "Skutočne ma nezaujíma toaleta Boba Dylana, a mimochodom, nezaujíma ma toaleta nikoho iného v Malibu," uviedol Stern pre Reuters. Dylanov hovorca sa k sťažnosti nevyjadril.

Boba Dylana, ktorý má 28. apríla vydať nový album s názvom 'Together Through Life', uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy v roku 1988. Medzi jeho najznámejšie hity patria napríklad skladby 'Like a Rolling Stone', 'All Along the Watchtower' alebo 'Blowin' In the Wind'.

--
Zdroj: SITA
Foto: Sony BMG

Súvisiaci interpreti: Bob Dylan