Najznámejšia slovenská ska kapela Polemic v týchto dňoch uvádza do rádií svoj nový singel 'Horúce časy', ktorý má podporiť pripravované Polemic Sony Ericsson Tour 2009 po slovenských kluboch. Turné štartuje 8. apríla v Nitre, pokračuje cez Trenčín, Prešov, Košice, Červeník, Nové Zámky, Lučenec, Bratislavu, Šaľu a končí 2. mája v Hruštíne.

Na koncertoch sa vždy ako predskokan predstaví vždy jedna z troch ska kapiel európskeho formátu, a to Mr. T-Bone and Young Lions z Talianska, Panonnia Allstars Ska Orchestra z Maďarska alebo český projekt Fast Food Orchestra, ktorému bude s mikrofónom sekundovať Dr. Kary.

Bratislavský koncert, usporiadaný v spolupráci s BKIS, bude mať dňa 30. apríla 2009 v PKO početnejšie hosťovské obsadenie. Okrem Polemicu sa na ňom objavia aj Mr. T-Bone and Young Lions, česká kapela Švihadlo, maďarský band Panonnia Allstars Ska Orchestra a DJi Joe 67, Dance Craze Sound System a Roots & Culture Sound System.

Polemic Sony Ericsson Tour 2009

8. apríl - Nitra, Stará Pekáreň (+ Fast Food Orchestra & Dr. Kary, CZ)
9. apríl - Trenčín, Piano Club (+ Fast Food Orchestra & Dr. Kary, CZ)
16. apríl - Prešov, City Club (+ Pannonia Allstars Ska Orcherstra, HU)
17. apríl - Košice, Colosseum (+ Pannonia Allstars Ska Orcherstra, HU)
18. apríl - Červeník, Dom kultúry (+ Pannonia Allstars Ska Orcherstra, HU)
25. apríl - Nové Zámky, Clubbing Complex (+ Fast Food Orchestra & Dr. Kary, CZ)
29. apríl - Lučenec, Športová hala (+ Mr. T-Bone & The Young Lions, IT)
30. apríl - Bratislava, PKO (+ Mr. T-Bone &# The Young Lions, IT; Švihadlo, CZ; Pannonia Allstars Ska Orcherstra, HU + DJs & Soundsystems)
1. máj - Šaľa, Metro club (+ Mr. T-Bone & The Young Lions, IT)
2. máj - Hruštín, Dom kultúry (+ Mr. T-Bone & The Young Lions, IT)

Vstupenky na koncert podľa vlastného výberu môžete získať v našej súťaži.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Juraj Iždinský, PR manažér kapely. Viac informácií hľadajte na stránkach www.polemic.sk a www.myspace.com/polemicskaband a vo vysielaní Rádia_FM.

Súvisiaci interpreti: Polemic