Turné americkej speváčky Britney Spears na podporu jej aktuálnej nahrávky 'The Circus' sa v lete presunie do Európy. Po 39 koncertoch v Severnej Amerike interpretka hitov ako 'Womanizer', 'Circus', či starších ako '...Baby One More Time' či 'I'm a Slave 4 U' vystúpi v Dubline, Paríži, Antverpách, Kodani, Štokholme a Helsinkách.

Koncertná šnúra s názvom The Circus Starring Britney Spears 2009 Tour je "oslnivá prehliadka hudby, tanca, kúziel a teatrálnosti," uvádza sa na oficiálnej internetovej stránke popovej hviezdy, ktorej sa podarilo prekonať krízové obdobie.

Termíny európskej časti turné:

19. júna - O2 Arena, Dublin (Írsko)
20. júna - O2 Arena, Dublin (Írsko)
5. júla - Bercy, Paríž (Francúzsko)
6. júla - Bercy, Paríž (Francúzsko)
9. júla - Sportpalais, Antverpy (Belgicko)
11. júla - Parken, Kodaň (Dánsko)
13. júla - Globen, Štokholm (Švédsko)
16. júla - Hartwell Arena, Helsinki (Fínsko)

Niektoré udalosti z ťažkého obdobia, ktoré Britney prekonala počas posledných troch rokov, však majú svoje dozvuky dodnes. Našťastie pre ňu vydal losangeleský súd tento týždeň vydal trojročný zákaz priblíženia sa pre jej bývalého manažéra a jeho advokáta. Osama 'Sam' Lutfi a jeho právnik Jon Eardley sa nesmú k 27-ročnej popovej speváčke priblížiť, kontaktovať ju, zastrašovať a snažiť sa vplývať na ňu alebo jej synov.

Sudkyňa Aviva K. Bobb minulý mesiac rozhodla o podobnom trojročnom zákaze priblíženia pre Spearsovej bývalého priateľa, paparazza Adnana Ghaliba. Ghalib neprišiel ani raz na súd. Na budúci mesiac sa bude musieť zúčastniť na inom súdnom konaní. Je totiž oblažovaný v troch bodoch, vrátane napadnutia smrtiacou zbraňou. Ghalib 30. januára autom zrazil muža, ktorý mu prišiel odovzdať oznámenie o tom, že Jamie Spears žiada súdny zákaz priblíženia sa. Tridsaťšesťročný bulvárny fotograf, ktorý zatiaľ nemá zápis v registri trestov, mal muža zraziť a ujsť z miesta činu. Obeť utrpela zlomeninu zápästia.

--
Zdroj: SITA

Súvisiaci interpreti: Britney Spears