Oneskorený krst v poradí už tretieho CD skupiny Smola a hrušky s názvom 'Kameň Papier Nožnice' sa uskutoční 16. mája v Bratislave v Randal clube. Úlohy krstného otca sa ujme spevák skupiny Vidiek. "Sme veľmi potešení, že práve Janko Kuric uvedie do života naše nové dielo," nechal sa počuť líder kapely Jozef "Spoko" Kramár.

Na akcii, ktorá sa bude niesť v znamení rock'n'rollu a ska, vystúpi aj populárna pražská ska skupina Basta Fidel, bratislavský "psychobilly band" Devil Street Band a skupina SkaFander. Smola a hrušky sa predstavia v osemčlennej zostave s dychovou sekciou, v ktorej sa po troch rokoch objaví aj charizmatická saxofonistka a zároveň zakladajúca členka Eva.

Nové CD obsahuje niekoľko hitov, ktoré sa dostali do povedomia vďaka podareným videoklipom. Videoklip ku skladbe 'Tanga' bol ovenčený troma cenami na festivaloch animovaných filmov v zahraničí a spoločne s klipom 'Na čom záleží' patrí medzi najvýraznejšie audiovizuálne počiny na Slovensku. Samotná pieseň 'Na čom záleží', sa dostala do finále súťaže národného kola Eurovision Song Contest 2009.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Pavol Repa z vydavateľstva Musica. Viac na www.smolahrusky.sk a www.myspace.com/smolaahrusky.

Súvisiaci interpreti: Smola a Hrušky