Jedna z najvýraznejších osobností slovenskej hudobnej scény Richard Müller, absolvuje už tento piatok 19. júna svoje prvé tohtoročné festivalové vystúpenie. Spevák sa so sprievodnou skupinou predstaví na festivale Rádia Expres na Zlatých pieskoch v Bratislave. V úlohe headlinera odohrá najväčšie hity svojej doterajšej kariéry ako napríklad 'Milovanie v daždi', 'Cigaretka na dva ťahy', 'Nebude to ľahké' a mnohé ďalšie.

Podľa slov Evy Bacigalovej, členky spevákovho manažmentu, aj posledné dni pred festivalom využíva na prípravu a so skupinou cvičí každý deň.

Richarda Müllera, ktorého aktuálnu sprievodnú kapelu tvorí Peter Markuljak (gitara), Braňo Valanský (basgitara), Juraj Kuchárek (bicie) a Erich "Boboš" Procházka (ústna harmonika), čakajú v lete ešte ďalšie tri festivalové vystúpenia - 4. júla sa predstaví na Street Feste v Malackách, 17. júla sa po roku uskutoční jeho návrat na trenčiansku Bažant Pohodu a napokon poteší návštevníkov Festivalu na Brehu v Handlovej, kde vystúpi 22. augusta.

Po sérii letných koncertov má spevák na október naplánované veľké česko-slovenské turné, na ktorom fanúšikom v oboch republikách ponúkne opäť to najlepšie zo svojho doterajšieho repertoáru. Už začiatkom budúceho roka sa však jeho priaznivci môžu tešiť na úplne nové skladby, ktoré by sa mali objaviť na pripravovanom albume.

--
Zdroj: SITA, Muller.sk
Foto: Igor Daniš

Súvisiaci interpreti: Richard Müller