Slovenská speváčka Mária Čírová, ktorá si momentálne užíva šiesty mesiac tehotenstva, má už vybratých niekoľko mien pre svoje bábätko. Budúcej mamičke a jej partnerovi, hudobnému producentovi Mariánovi Kachútovi, zaimponovali chlapčenské mená Christian, Hugo, Filip, Adam a dievčenské Klára a Matilda.

"Veľmi dobre to znie Klára Kachútová," povedala Čírová s úsmevom. Napriek tomu, že rodičia už pohlavie dieťatka vedia, nechcú ho prezradiť. "Je to hlavne kvôli mojej mame, ktorá sa chce nechať prekvapiť," dodala v rozhovore pre agentúru SITA dvadsaťročná speváčka.

Zatiaľ slobodná Mária Čírová sa na začiatku tretieho trimestra ešte stále sťažuje na tehotenské nevoľnosti, ktoré obvykle v tomto štádiu u mnohých žien vymiznú. "Moje nevoľnosti trvajú doteraz a som z nich už chorá. Našťastie, prichádzajú už len každý tretí deň. Na začiatku to bolo aj sedemkrát do dňa," uviedla. Speváčka má zatiaľ veľké šťastie, keďže jej bábätko v tomto zatiaľ "odignorovalo" všetky koncerty a vystúpenia. "Asi vie, že keď mám nejakú prácu, nemôže vyrušovať," dodala s úsmevom.

Víťazka ôsmeho ročníka súťaže Coca Cola Popstar sa chystá na sériu letných festivalov, kde odprezentuje svoj debutový album 'Búrka' (2005) a s ním spojené single 'Búrka' a 'Zbierka hriechov'. Najbližšie vystúpi v nákupnom stredisku Polus City Center 27. júna spolu s trojicou spevákov Robo Papp, Zuzana Smatanová a Bystrík.

--
Zdroj: SITA
Foto: archív

Súvisiaci interpreti: Mária Čírová