Spevák Richard Müller zložil novú skladbu. Pieseň s názvom 'Hodinu nevíš' skomponoval hudobník pre rovnomenný film Hodinu nevíš z dielne režiséra Dana Svátka. Tvorcovia snímky pôvodne zvažovali použitie starších piesní z Müllerovho repertoára, najväčšími favoritmi boli skladby 'Očenáš' z albumu '33' (1994) a 'Život', ktorú hudobník napísal pre Jara Filipa. Tá sa v podaní Milana Lasicu nachádza aj na platni 'Müller spieva Lasicu, Lasica spieva Müllera, Müller a Lasica spievajú Filipa' (2008).

Tvorcovia pripravujú k filmovej piesni aj videoklip. Podľa slov členky manažmentu Richarda Müllera Evy Bacigalovej, by sa v ňom mali objaviť sekvencie z filmu.

Dokončiť by ho mali do konca augusta. Objavia sa tak v ňom postavy z filmu, Václav Jiráček v hlavnej úlohe, ďalej slovenskí herci Marián Geišberg, Zuzana Kronerová, či Lucia Lužinská. Snímka, ktorá vznikla v koprodukcii spoločnosti Holiday Films a Filmpark, sa v slovenskej premiére predstaví v utorok 20. októbra.

V tom čase bude už v plnom prúde spevákovo Aquacity Best Of Tour '09. Či v rámci neho Richard koncertne predstaví aj filmovú hudobnú novinku nie je zatiaľ potvrdené.

Zdroj: SITA, -leh-
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Richard Müller