'Zvonky šťastia' sú späť. Prešlo dvadsaťpäť rokov a nestarnúci hit 'Zvonky šťastia' dostal zbrusu novú podobu. Hit, ktorý malú Darinku Rolincovú katapultoval do hudobných výšin, si pospevovali milióny obyvateľov vtedajšieho Česko-Slovenska. Najnovší výsledok spolupráce s Karlom Gottom nesie názov 'Zvonky štestí 09' a má swingový šat.

"Autorom skladby je Dan Hádl. Táto verzia bola špeciálne pripravená pre vianočné koncerty Dary Rolins a Českého symfonického orchestra," povedala nám manažérka Eva Skalová.

Zmodernizovať notoricky známu melódiu, ktorá si svojho času podmanila aj nemecký a rakúsky trh, sa pokúšalo už niekoľko interpretov. Dara Rolins je však rada, že 'Zvonky štestí 09' ostali "rovnako jemné" a nestratili nič na hitovom potenciále.

"Prerobiť Zvonky napadlo už niekoľko ľudí. Väčšinou išlo o dídžejov a snahu urobiť z nich tanečný remix. Našťastie sa im nikdy nič podobného neprihodilo. Viem, že ma v Čechách Zvonky "urobili", ale boli časy, keď som už o nich nechcela ani počuť. Vadilo mi, že boli to jediné, čo odo mňa bežné české publikum poznalo. Každopádne sú a vždy budú mojou súčasťou. Je to prekrásna pesnička, dnes už sa dá povedať, že evergreen," opísala Dara Rolins.

Séria vianočných koncertov Dary Rolins a Českého symfonického orchestra odštartuje 10. novembra na bratislavských Pasienkoch, pokračuje dvomi zástavkami v Prahe a 17. novembra poteší košickú halu Cassosport.

Ako hostia prijali pozvanie kolegovia z televízie Paľo Habera, Marta Jandová aj hviezdy hip-hopu a r&b Rytmus s Tinou, či hviezdny DJ With.

Organizátori si pre divákov vianočnú atmosféru plnú zaujímavých prekvapení a sľubujú: "VIP hostia prežijú predčasné Vianoce."

Zdroj: Access Promotion

Súvisiaci interpreti: Dara Rolins, Karel Gott