Slovenská kapela Lavagance bude exkluzívnym predskokanom na koncerte svetoznámych Mando Diao vo Viedni. V stredu 25. novembra zaburáca najväčšia rakúska hala nielen hitmi slávnych Švédov, ale aj rytmami úspešných Slovákov!

Rakúskemu publiku pritom Lavagance nie sú celkom neznámi. V roku 2008 sa predstavili na letnom festivale FM4 Frequency. V prípade viedenského koncertu však ide o prvého slovenského interpreta, ktorý vystúpi v rakúskej Stadthalle. V minulosti tu koncertovali aj Metallica, Green Day, Tina Turner, Oasis, Aerosmith, Queen, The Rolling Stones, Shakira či Frank Sinatra.

Muzikanti sa v aréne s kapacitou 16-tisíc ľudí predstavia v stredu 25. novembra, koncert sa začína o 19:00. Vstupenky možno kúpiť aj na Slovensku, organizátori ponúkajú aj dopravu z Bratislavy do Viedne a späť.

Mando Diao majú za sebou účinkovanie na všetkých veľkých svetových festivaloch, počas tohto leta sa ukázali aj na rakúskom festivale FM4 Frequency a v roku 2007 uchvátili svojim koncertom i návštevníkov slovenskej Bažant Pohody. V rámci aktuálneho Give Me Fire Tour sa predstavia v celej Európe. Najbližšie ku nám budú Mando Diao práve v stredu 25. novembra vo Viedni.

V predaji sú klasické vstupenky, ako aj balíček vstupenka + doprava. So vstupenkou tak návštevník získa aj dopravu z Bratislavy priamo k Stadthalle a späť.

Zdroj: Tomáš Holec/Nova Music

Portál Hudba.sk vám v spolupráci s agentúrou Nova Music prináša súťaž o 2 voľné vstupenky na tento koncert. Uzatvárame ju v pondelok 23. novembra.

Súvisiaci interpreti: Lavagance, Mando Diao