Vo štvrtok 18. februára sa v Klube za Zrkadlom uskutoční ďalšie zo série podujatí Art of Livin', tentokrát venované elektroakustickému downtempu a chill-outu. Na divákov čaká vystúpenie domácej formácie EA a sólového projektu s názvom Toni Granko.

Bratislavskú skupinu EA tvorí gitarista a klávesák Róbert Borodajkevyč a speváčka Sisa Latková. Svojou príjemnou zmesou chill-outovej elektroniky a atraktívneho ženského vokálu, okoreneného jemnými gitarovými rifmi, sú jednou z mála slovenských kapiel, ktoré nezaostávajú za svetovými trendmi v súčasnej hudobnej tvorbe.

Single z vydareného debutového albumu ako 'Little Box' alebo 'Calling Out' boli nasadené do vysielania Rádia_FM a stali sa hitmi. Samotný album 'Way to Choose' vydalo sympatické duo ekologicky a zdarma -prostredníctvom svojho Hudba.sk profilu. Vypočuť alebo stiahnuť si ho môžete TU.

Večer v Klube za Zrkadlom otvorí Toni Granko, pozoruhodný sólový predstaviteľ domáceho downtempa. Vo svojej hudbe kombinuje softvérové možnosti zvuku so živou gitarou, klávesmi a spevom, čím vytvára pôsobivé skladby, ktoré oslovia nejedného milovníka pokojnej a inteligentnej elektroniky.

Počas dvojkoncertu, plného kľudných beatov a podmanivých melódií, si môžete pozrieť aj výstavu fotografií mladej fotografky Petry Šturdíkovej.

Art of Livin' - downtempo & chill-out edition
Klub za Zrkadlom, 18. 2. 2010, o 20:00
Vstupné: 3 Eurá v predpredaji (Ticketportal), 5 Eur na mieste

Informácie pre Hudba.sk poskytol Matúš Mikula, mediálny pracovník Kultúrnych zariadení Petržalky. Viac na weboch Artoflivin.sk a Zdruzenie.euforion.sk.

--
Foto: Hudba.sk/ea, Myspace.com/yorititturituakatonigranko

Súvisiaci interpreti: EA