Ďalší album kapely Živé kvety má názov 'Spúšť'. Novinka vychádza na značke Slnko Records len tri mesiace po predchádzajúcom titule 'Zlaté časy'. Nadšení spoluprácou s producentom a zvukovým majstrom Tomášom Slobodom (Sounds Like This) si predĺžili nahrávanie Zlatých časov o pár dní a pár songov. Nový album obsahuje šesť pôvodných piesní, ktoré majú o niečo dlhšie minutáže ako sme u Kvetov zvyknutí a cover verziu skladby 'Karavany mraku' od Karla Kryla. Ukážky skladieb si môžete vypočuť na Slnkorecords.sk.

Ďalší album kapely Živé kvety má názov 'Spúšť'. Novinka vychádza na značke Slnko Records len tri mesiace po predchádzajúcom titule 'Zlaté časy'.

Nadšení spoluprácou s producentom a zvukovým majstrom Tomášom Slobodom (Sounds Like This) si predĺžili nahrávanie Zlatých časov o pár dní a pár songov. Nový album obsahuje šesť pôvodných piesní, ktoré majú o niečo dlhšie minutáže ako sme u Kvetov zvyknutí a cover verziu skladby 'Karavany mraku' od Karla Kryla. Ukážky skladieb si môžete vypočuť na Slnkorecords.sk.

Album vychádza na CD, vinyle a v digitálnej verzii (mp3, 320 kbps) na stránke Slnkodigital.sk.

Najbližšie koncerty Živých kvetov:

4. február – ČR, Olomouc, Jazz Tibet Club
5. február - Žilina, Boonker club
6. február - ČR, Praha, Klub Vagon
11. február - Trnava, Art Klub
12. február - Banská Bystrica, Klub 77
13. február – Košice, Collosseum
18. február - Bratislava, Randal klub
19. február - Detva, K klub

--
Zdroj: Slnko Records
Foto: Igor Daniš

Súvisiaci interpreti: Živé kvety