Trenčianske dievčenské duo YouCoco stihlo vzbudiť značný a zaslúžený rozruch aj napriek absencii oficiálnej nahrávky. Stačili sporadické pivničné demáče, zopár koncertných záznamov a hlavne šepkanda o bezprostredných živých vystúpeniach plných hitoviek, zvukovo ohlodaných úplne na kosť - ako je to len v zostave gitara+bicie možné.

Už o dva mesiace to bude všetko inak. Radmila K. a Ria B. práve dokončujú svoju debutovú dosku pod názvom Big Now!, ktorá vyjde v apríli na značke Deadred / Starcastic. Album vzniká v štúdiu Garage One v produkcii Matesa Homolu (inak bicie v The Autumnist či Nylon Union) a Karola Mikloša.

Ako prvý singel sa YouCoco rozhodli pustiť do svetla pecku s názvom Afrika. Zvukovo pestrejšiu - ku gitare a bicím v štúdiu pribudli klávesy, sample a basa - ale stále rovnako priamočiaru a chytľavú. Voľne stiahnuteľný digitálny release singla sprevádzajú tri remixy od "zlatých chlapcov" labelu Deadred / Starcastic – The Autumnist, SportoKaraoke Tundra.

YouCoco - Afrika
Deadred / Starcastic, 2010
MP3 free download, 12 min 30 sec

Tracklist:
1. Afrika (Radio Edit)
2. Afrika (The Autumnist Remix)
3. Afrika (Sporto Remix)
4. Afrika (Karaoke Tundra Remix)

Stiahni tu: http://starcastic.cz/bands/youcoco

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Martin Turzík z vydavateľstva Deadred Records. Viac na Myspace.com/youcoco, Deadred.sk a Starcastic.cz.

Súvisiaci interpreti: YouCoco