Koncertné turné IMT Smile na podporu albumu '2010: Odysea Dva' sa nezadržiteľne blíži. Celý tento týždeň nacvičujú muzikanti pod vedením Ivana Táslera nový program, s ktorým sa v apríli predstavia v siedmich slovenských mestách. Popri obľúbených piesňach zo starších nahrávok si fanúšikovia naživo vypočujú aj skladby z novej dosky.

V týchto dňoch obliekajú muzikanti z IMT Smile vo svojom štúdiu do živého šatu aktuálny singel Bozk ako aj otvárak Čo bude, v ktorom si na albume zaspieval spolu s Ivanom Táslerom slovenský jazzman par excellence Peter Lipa. Či sa tento hosť objaví aj na niektorom z koncertov, kapela neprezradila.

"Okrem týchto dvoch nových pesničiek sa v programe objavia aj ďalšie skladby z nového albumu. Príďte si ich vychutnať na živo," pozýva líder IMT Smile. Kapela sa v rámci turné predstaví v siedmych veľkých halách. Prvý koncert je naplánovaný na 13. apríla v Nitre. Skupina sa následne predstaví v Liptovskom Mikuláši, Banskej Bystrici, Prešove, Spišskej Novej Vsi, Nových Zámkoch a napokon 30. apríla v Bratislave. Lístky sú v predpredaji za 6 eur v sieti Ticketportal.

Prehľad slovenskej časti IMT Smile 2010: Odysea Dva Tour:

13. 4. 2010 - Nitra - Športová hala
17. 4. 2010 - Liptovský Mikuláš - Liptov Aréna
21. 4. 2010 - Banská Bystrica - Dom kultúry
23. 4. 2010 - Prešov - Mestská hala
24. 4. 2010 - Spišská Nová Ves - Športová hala
29. 4. 2010 - Nové Zámky - hala Milénium
30. 4. 2010 - Bratislava - Park kultúry a oddychu

Vstupenky na koncert podľa vlastného výberu môžete vyhrať v našej súťaži.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Edo Kopček, PR manažér turné.

Foto: archív kapely

Súvisiaci interpreti: IMT Smile