Jedna z najväčších postáv svetovej hudby, žijúca legenda Bob Dylan, už o dva mesiace zamieri na Slovensko. Jeho vystúpenie v Bratislave, možno považovať za jednu z najväčších hudobných udalostí za posledných desať rokov. Člen rôznych hudobných siení sláv, držiteľ ceny Grammy, Zlatého glóbusu, Ceny akadémie, ale aj Pullitzerovej ceny za umenie rozpútal na Slovensku doslova Dylanomániu.

Vstupenky na jeho koncert sa míňajú veľmi rýchlo a ľudia sa nevedia dočkať jeho koncertu 9. júna v Incheba Expo Aréne. Prípravy na vystúpenie tohto velikána sú už v plnom prúde a organizátori kompletizujú požiadavky od jeho manažmentu.

"Od manažmentu Boba Dylana sme obdržali zoznam vecí, ktoré treba zabezpečiť pre jeho pohodlie. Jeho požiadavky vôbec nie sú náročné a nemá žiadne hviezdne maniere," prezradila Jana Mudríková z agentúry Vivien.

Spevák požaduje čisté priestory s kobercami tak pre seba, ako aj pre zvyšok kapely a ostatných členov štábu s pohodlným sedením, čistými uterákmi, mydlom, telefonickou linkou a vysokorýchlostným internetom. Bob Dylan príde na Slovensko prvýkrát a nepozná tunajšie pomery, preto si so sebou privezie aj vlastný catering, ktorý mu bude pripravovať jeho osobný kuchár. Napriek tomu, aj jeho láka ochutnať slovenskú kuchyňu, preto musí byť pre neho pripravených niekoľko pokrmov zo Slovenska.

"Požiadavky pána Boba Dylana sme pripravení splniť do poslednej bodky," dodala Mudríková.

Zdroj: Access Promotion
Foto: Sony Music

Súvisiaci interpreti: Bob Dylan