IMT Smile ešte ani nestihli odohrať prvý slovenský koncert aktuálnej šnúry 2010:Odysea Dva a už majú vypredanú prvú halu! Včera poobede zastavil manažér kapely Miro Tásler predpredaj vstupeniek na koncert v bratislavskom PKO. Práve v hlavnom meste zakončí kapela 30. apríla svoje turné a už teraz je zrejmé, že PKO bude praskať vo švíkoch! Podľa aktuálnych informácií zo spoločnosti Ticketportal, ktorá zabezpečuje predpredaj vstupeniek na koncertné turné IMT Smile, je vysoký záujem aj o koncerty vo zvyšných šiestich slovenských mestách, v ktorých kapela predstaví novú show v rozšírenej, sedemčlennej zostave.

Tú dal dokopy Ivan Tásler špeciálne pre tieto koncerty. Fanúšikovia z Bratislavy a okolia, ktorí si nestihli zaobstarať lístky na vypredaný koncert v bratislavskom PKO, to majú najbližšie na dnešný koncert v Nitre, prípadne si ešte stále môžu zakúpiť lístky na koncert v Nových Zámkoch, kde kapela vystúpi 29. apríla.

Ďalšou potešujúcou správou týkajúcou sa populárnej prešovskej formácie je, že nová show IMT Smile rozvášnila fanúšikov kapely v Prahe. Tí zaplnili pražské Hard Rock Café a vytvorili úžasnú atmosféru. V druhej polovici viac ako dvojhodinového programu sa krstila nová platňa '2010: Odysea Dva'. Na svet ju uviedli hneď traja krstní otcovia. Marcel Vyšín z vydavateľstva Universal, dlhoročný kamarát kapely a spoluorganizátor koncertu Laco Vajdička a do tretice pravdepodobne najvernejší fanúšik IMT Smile Milan Štefánik, ktorý s kapelou zažil viac ako 278 koncertov.

Hard Rock Café je známe aj tým, že v jeho priestoroch sa môžete zblízka zoznámiť s hudobnými nástrojmi či inými predmetmi, ktoré patrili muzikantom zapísaným do hudobnej histórie. K týmto legendárnym kúskom už čoskoro pribudne aj guitalele Ivana Táslera, všetkým dobre známe z pesničky 'Mám krásny sen'. Pokiaľ ste si ešte nestihli kúpiť nové CD IMT Smile '2010:Odysea Dva', budete tak môcť urobiť v "putovnom" obchode na každom koncerte tohto rovnomenného turné. Na neopakovateľnú atmosféru hudobnej a svetelnej šou sa už dnes, v utorok 13.apríla, môžu tešiť fanúšikovia v Nitre. Postupne sa kapela predstaví 17. apríla v Liptovskom Mikuláši, 21. apríla v Banskej Bystrici, 23. apríla v Prešove, o deň neskôr v Spišskej Novej Vsi, 29. apríla v Nových Zámkoch a napokon 30. apríla vo vypredanej Bratislave.

Za skupinu IMT Smile poskytol redakcii Hudba.sk informácie Edo Kopček.

Súvisiaci interpreti: IMT Smile