V týchto dňoch vyšiel debutový album bratislavskej kapely Clinic Music. Prvý CD nosič alternatívno-jazzrockovej formácie uviedli na trh 7. apríla v bratislavskom Nu Spirit Clube. Úlohu krstného otca prijal Pino z Pudingu Pani Elvisovej, ktorý po krátkom príhovore pokrstil nosič "nebezpečnou chemikáliou".

Kapela Clinic Music má totiž skúšobňu v Istrocheme, tesne vedľa kapely Puding Pani Elvisovej, a ako povedal Pino, aj keď sa štýlovo obe kapely od seba značne odlišujú, Istrochem, a teda aj rôzne chemikálie, sú pre ne dokonalým pojítkom. Po samotnom akte krstu zvyšok "chemikálie" vypil samotný Pino.

Sedemčlenná kapela Clinic Music funguje a tvorí v súčasnej zostave od jari 2008. Na jeseň toho istého roku nahrali dve skladby z albumu, ktorý dokončili túto jar. Debutové CD s desiatimi skladbami je žánrovo pestré: nájdete tu jazzrock, pop aj etno, v niektorých pasážach s nádychom alternatívy.

Po krste mladá formácia pokračovala v koncerte a odohrala aj najnovšie skladby. Tie síce na debutovom albume ešte nefigurujú, no sú už neoddeliteľnou súčasťou každého jej koncertu. Kapele Clinic Music sa podarilo naplniť celý Nu Spirit Club a z reakcií fanúšikov bolo zrejmé, že splnila ich očakávania.



Redakcii portálu Hudba.sk poskytol informácie Dávid Puha.

Súvisiaci interpreti: Clinic Music