Americká speváčka Katy Perry by chcela nahrať pieseň oslavujúcu štát Kalifornia. Dvadsaťpäťročná rodáčka zo Santa Barbary to uviedla v rozhovore pre magazín Rolling Stone. Bola by to podľa nej odpoveď na "newyorskú" skladbu 'Empire State of Mind' (videoklip) od dvojice Jay-Z a Alicia Keys, ktorá sa stala v roku 2009 veľkým celosvetovým hitom.

"Je skvelé, že Empire State of Mind mala taký úspech a všetci Newyorčania majú teraz svoju pieseň. Kde je však Los Angeles? Kde je Kalifornia?" pýtala sa Perry. Ona sama by pritom takúto pesničku mohla naspievať.

Snúbenica britského komika Russella Branda v súčasnosti pripravuje svoj tretí štúdiový album. Spolupracuje na ňom s producentmi Dr. Lukeom a Maxom Martinom.

"Chcela som s nimi pracovať na tejto nahrávke. Máme už nahratých asi sedem skladieb," uviedla Katy Perry, ktorá tento víkend trávi s priateľmi na festivale Coachella. Autorka hitu 'I Kissed a Girl' sa okrem nahrávania nového albumu pripravuje aj na svoj filmový debut. V roku 2011 ju jej fanúšikovia uvidia vo filmovom spracovaní rozprávky o Šmolkoch. V snímke The Smurfs si zahrajú aj Neil Patrick Harris, Jonathan Winters, Alan Cumming a George Lopez.

Informáciu zverejnila webová stránka aceshowbiz.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/katyperry

Súvisiaci interpreti: Katy Perry