Na budúcu sobotu, 1. mája, bude pokrstené CD Uspávanky, ktoré vyšlo koncom roka 2009. Projekt pripravila trojica hudobníkov, ktorú spájajú rodinné putá - speváčka Katarína Koščová, líder skupiny Komajota Martin Husovský a jeho manželka, Katkina sestra Veronika Husovská. Krst spojený s krátkym koncertom bude súčasťou programu Expo dieťa a rodina v bratislavskej Inchebe. Trojica autorov nahrávky si na krst pozvala troch krstných rodičov.

"Prvou krstnou mamou je naša kamarátka Ľuba Romanová, primárka prešovskej Kliniky anestéziológie a intenzívnej medicíny. Profesionálne sa venuje okrem iného aj uspávaniu ľudí, jej pozvanie je teda jasné. Krstnými rodičmi budú zároveň ďalší naši kamaráti Kristína Mikulčík Farkašová a Kamil Mikulčík,“ hovorí Katka Koščová. Po krste a koncerte nebude chýbať autogramiáda.

Čarovné autorské uspávanky pre malých i veľkých vyšli z rodinnej dielne Kataríny Koščovej, Martina Husovského a Veroniky Husovskej. Album s príznačným názvom Uspávanky prináša 13 originálnych pesničiek na dobrú noc nielen pre najmenších. Uspávanky sú "rodinným" projektom, na ktorom každý z autorov a zároveň interpretov má svoje miesto. CD spolu naspievali a nahrali v lete 2009. K projektu vznikla aj stránka Uspavanky.sk, kde okrem hudobných ukážok a fotografií z nahrávania nájdete tiež bonus – voľne stiahnuteľné hudobné podklady a texty ku všetkým uspávankám.

Viac sa o albume 'Uspávanky' dočítate v našej recenzii.

'Uspávanky' kúpite na Slnkorecords.sk, v obchodoch Panta Rhei a v ďalších partnerských obchodoch.

Redakciu Hudba.sk informoval Michal Pivovar, PR manažér Katky Koščovej.

Súvisiaci interpreti: Katarína Koščová