Slovenská skupina Horkýže Slíže a česká formácia Skyline otvoria v druhej polovici mája na gréckom ostrove Rhodos nový klub Golem, ktorý bude počas jari a leta prinášať dovolenkárom koncerty predovšetkým českých interpretov. Kapely odlietajú do mesta Faliraki spolu s fanúšikmi 20. mája z Prahy. Presný termín ich koncertov v bývalom Sport Yacht Clube zatiaľ nie je známy. Počas prvého týždňa zahrajú v Goleme aj DJ Tráva, HIFFI & MC Jacob.

Neskôr sa v klube na Rhodose predstavia Tatabojs, Indy a Wich, Divokej Bill, Nightwork, Southpaw, Kapitán Láska, UDG, Mig 21 a ďalší. Na všetky vystúpenia bude vstup zadarmo pod podmienkou, že návštevníci minú istú sumu v bare. Hudobníci nedostanú za koncerty honorár, no organizátor im poskytne ubytovanie a preplatí im aj cestu.

Na oficiálnej webovej stránke klubu Golemrhodos.cz sa už dajú objednať letenky na grécky ostrov a to aj s ubytovaním a vstupenkou na "party boat" s členmi kapiel. Letenka bez ubytovania a stravy stojí 6590 českých korún (približne 259 eur). Lístok na párty s kapelou sa dá kúpiť za 50 eur.

--
Zdroj: SITA
Foto: Peter Špilár - Hudba.sk (1), Skylineweb.cz (2)

Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže, Skyline