Koncert skupín Para a Billy Barman v rámci Povstanie tour, ktorý sa mal pôvodne odohrať vo štvrtok 6. mája v bratislavskom PKO, sa z organizačných dôvodov presúva do Majestic Music Clubu (MMC).

"Chceme našim fanúšikom pripraviť čo najlepší zážitok a preto sme sa vzhľadom k menším technickým problémom rozhodli koncert presunúť do klubu MMC, kde by malo všetko stopercentne zafungovať. Obmedzíme aj kapacitu sály na 900 ľudí, aby sme vytvorili čo najpríjemnejšie prostredie," uviedol manažér turné Ján Trstenský. Ako hosť vystúpi na koncerte aj skupina Sako.

"Je nám to veľmi ľúto, ale nakoniec (najmä kvôli technickým problémom) sa nám nepodarilo PKO na bratislavský koncert zorganizovať a tak podľa pôvodného plánu bude koncert 6. mája 2010 opäť v MMC (ex-Babylone) na Šancovej ulici. Aby sa nezopakovala situácia z krstu, keď prišlo príliš veľa ľudí, do predaja ide cca o 200 lístkov menej," uviedla kapela na svojej oficiálnej facebook stránke.

Krst novinky s názvom Povstanie sa uskutočnil v MMC 24. apríla. Album uviedli na svet herci zo známej televíznej šou Partička odohratím spoločnej skladby s Parou, počas ktorej krstené CD kolovalo medzi fanúšikmi v publiku. Fotografie a reportáž z krstu nájdete TU. V rámci aktuálneho turné vystúpila Para spoločne s kapelou Billy Barman v Banskej Bystrici, Prešove, Košiciach, Svidníku, Detve, Prievidzi, Hruštíne, Nitre a Žiline. Dnes (30.4.) svoje nové skladby predstaví v Liptovskom Mikuláši a turné zakončí troma koncertami na západnom Slovensku - v Bratislave, Trenčíne a Pezinku.

Zostávajúce koncerty Povstanie tour 2010:

30. apríla - Liptovský Mikuláš
6. mája - Bratislava
7. mája - Trenčín
8. mája - Pezinok

Agentúru SITA informoval o zmene miesta bratislavského koncertu manažér turné Ján Trstenský.

--
Zdroj: SITA, FB, pm
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Billy Barman, Para