Bývalý líder legendárnej českej skupiny Lucie David Koller a najznámejší slovenský raper Rytmus vystúpia na jednom pódiu v rámci série štyroch letných festivalov Sound of Summer.

Bývalý líder legendárnej českej skupiny Lucie David Koller a najznámejší slovenský raper Rytmus vystúpia na jednom pódiu v rámci série štyroch letných festivalov Sound of Summer.

"Som veľmi rád, že v rámci koncertov na Sound of Summer môžeme ľuďom okrem najväčších hitov Lucie ukázať aj niečo, čo ešte nikdy predtým nevideli. Na spoluprácu s Rytmusom sa fakt veľmi teším, bude to veľká vec," uviedol český rocker, ktorého s hip-hopovým muzikantom spája nielen priateľský vzťah, ale aj vzájomný rešpekt v hudobnej branži. Koller by mal na akciách publiku po prvý raz predstaviť skladbu, ktorú nahral spoločne práve s Rytmusom.

Putovné podujatie Sound of Summer sa bude konať vždy v sobotu, po prvý raz 26. júna v Nitre (Amfik), pokračovať bude 17. júla v Prievidzi (Mestské kúpalisko), 24. júla v Banskej Bystrici (Plážové kúpalisko Štiavničky) a nakoniec sa uskutoční 7. augusta na Zemplínskej šírave (Kaluža).

Hlavnou hviezdou celej série bude práve David Koller, ktorý so svojou sprievodnou kapelou v lete nevystúpi na žiadnych iných slovenských akciách. Okrem neho sa na Sound of Summer predstavia domáce kapely ako Polemic, Para, Hex, Chiki Liki Tu-a, Marián Čekovský, Aya, Ska2tonics, Talkshow, Marián Greksa, Horská Chata či Heľenine oči.

Každé podujatie zo série vyvrcholí tanečnou párty trvajúcou až do rána. Chýbať nebudú ani sprievodné podujatia, ktoré chystajú partneri celého projektu. Vstup na podujatie nie je vekovo obmedzený, mládež do 15 rokov však môže prísť iba v sprievode jedného z rodičov alebo zodpovednej osoby. Vstupenky za 7,90 eur sa predávajú v sieti Ticketportal, na mieste bude vstupné 9,90 eur.

--
Zdroj: SITA
Foto: Ondřej Pýcha - Davidkoller.cz (1), Igor Daniš - Hudba.sk (2)

Súvisiaci interpreti: David Koller, Rytmus