Umelecká agentúra Imiko Slovakia v spolupráci s nahrávacím štúdiom PJ Sound Studio a vydavateľstvom PJ Records vyhlásili začiatkom februára 2010 súťaž pre hudobné skupiny a interpretov z bansko-bystrického regiónu. Víťazné kapely dostali príležitosť nahrať si svoju pieseň v profesionálnom štúdiu pod producentským dohľadom Peťa Dobríka zo skupiny Mukatado.

Umelecká agentúra Imiko Slovakia v spolupráci s nahrávacím štúdiom PJ Sound Studio a vydavateľstvom PJ Records vyhlásili začiatkom februára 2010 súťaž pre hudobné skupiny a interpretov z bansko-bystrického regiónu.

Víťazné kapely dostali príležitosť nahrať si svoju pieseň v profesionálnom štúdiu pod producentským dohľadom Peťa Dobríka zo skupiny Mukatado.

Túto možnosť získalo 15 hudobných skupín, ktoré z prihlásených interpretov vybrala odborná porota, pričom už desať z nich sa v nahrávacom štúdiu už vystriedalo. "Kapely, ktoré zatiaľ nahrávali, prišli do štúdia absolútne pripravené, zobrali to naozaj veľmi zodpovedne," prezradila jedna z organizátorov projektu Janka Kozáková.

"Musím ich pochváliť, lebo sú to veľmi šikovní muzikanti, ktorí vedia, čo chcú a je vidieť, že medzi nimi vyrástla nová generácia hudobnej banskobystrickej scény. Všetkým im držím palce. Majú predpoklady na to, aby v hudbe dosiahli to, čo sami chcú," dodala. Vybrané skladby budú vydané na kompilácii v hudobnom vydavateľstve PJ Records, krst pripravujú organizátori na september tohto roku. Svoju skladbu si do štúdia prídu nahrať ešte Fervido, Pas de pitie, Tho toones, Rekusynku a Genevas.

Prinášame Vám zoznam interpretov aj s názvami skladieb, ktoré už nahrali v PJ Sound Studiu svoju skladbu na kompiláciu s názvom Volume 1:

Iná vlna - Tesko
Sexy papučky - Divoké A
Got blue balls - Devil in bed
Pululu - Opusti ma
Švepes - Emil
Trucki - Opojený
Schody - Večera
Delicious - Kill you for now
Rock reunion - Pozerám dopredu
220 – Tvár

Informácie pre Hudba.sk poskytla Andrea Pivarčiová z PJ Sound Studio.

--
Foto: Pululu.sk

Súvisiaci interpreti: Delicious, Genevas, Mukatado, Pululu, Rock Reunion, Švepes