Letné hudobné festivaly na Domaši, Ružinej, Duchonke a Orave patria už niekoľko rokov medzi najobľúbenejšie letné hudobné podujatia. V minulom roku zaznamenali kumulovanú návštevnosť takmer 80-tisíc ľudí. Vďaka programovým novinkám, ako aj s ohľadom na pripravovanú jedinečnú mediálnu a komunikačnú kampaň, očakávajú organizátori v tomto ročníku rekordnú návštevnosť, ktorá festivalovej sérii potvrdí pozíciu trhového lídra.

Osvedčená festivalová dramaturgia už tradične spája to najlepšie zo slovenskej a českej populárnej hudby na čele so skupinami Desmod, No Name, IMT Smile, Horkýže Slíže, Gladiator, Hex, Polemic, Hudba z Marsu, HEX či Puding pani Elvisovej. Chýbať nebude ani úradujúci zlatá slávica Zuzana Smatanová, žijúce legendy Richard Müller či Peter Nagy so skupinou Indigo, alebo minuloročný festivalový objav skupina Helenine oči.

Úvod každého festivalového dňa bude patriť talentovaným skupinám z domáceho regiónu, ktoré takto dostanú šancu a príležitosť na prezentáciu pred početným publikom. Zlatým klincom festivalového programu spoza rieky Moravy bude česká skupina Chinaski. O tanečné finále prvého dňa sa postará špičkový dídžej Milan Lieskovský z FUN Rádia. Celkovo sa na každom zo štyroch festivalov predstaví 50 interpetov a 200 účinkujúcich.

Hudobné festivaly Orange JOJ Music Summer vychádzajú v ústrety hudobným fanúšikom priateľskou cenou vstupného. Prvých tisíc vstupeniek na všetky štyri podujatia je v predpredaji za 9,90 eur, čo v rámci Slovenska predstavuje bezkonkurenčne najnižšiu cenu na podobné podujatia. Organizátori pamätajú aj na rodiny. Deti s výškou do 130 cm majú na hudobný festival vstup zdarma.

Termíny letných festivalov:

Orange JOJ Music Summer Domaša 9.-10.7.2010
Orange JOJ Music Summer Ružiná 23.-24.7.2010
Orange JOJ Music Summer Duchonka 6.-7.8.2010
Orange JOJ Music Summer Orava 20.-21.8.2010

Zdroj: Hit Production

Súvisiaci interpreti: Desmod, Gladiator, Heľenine oči, Hex, Horkýže Slíže, Hudba z Marsu, Chinaski, IMT Smile, No Name, Peter Nagy, Polemic, Puding Pani Elvisovej, Richard Müller, Zuzana Smatanová