Americká speváčka Christina Aguilera preložila svoje pripravované koncertné turné po Severnej Amerike na rok 2011. Na dvadsiatich vystúpeniach mala 29-ročná interpretka hitov 'Genie in a Bottle', 'Beautiful' či 'Ain't No Other Man' predstaviť svoj nový štúdiový album Bionic, ktorý vyjde 8. júna.

Podľa promotérskej spoločnosti Live Nation speváčka zrušila turné, pretože by sa naň nedokázala dostatočne pripraviť. V súčasnosti totiž stále pracuje na filme Burlesque, kde stvárňuje hlavnú úlohu a zamestnávať ju v najbližších týždňoch budú i promo aktivity v súvislosti s novou nahrávkou. "Speváčka cíti, že potrebuje viac času na prípravu šou a keďže medzi dátumom vydania albumu a začiatkom turné je menej ako mesiac, nie je možné, aby to stihla," uviedla spoločnosť Live Nation v oficiálnom stanovisku.

Christina Aguilera mala turné odštartovať 15. júla v Uncasville a ukončiť ho 19. augusta v kalifornskom Irvine. Predskokankou na jej vystúpeniach mala byť britská speváčka Leona Lewis. Nové termíny preložených koncertov budú známe neskôr.

Prvým singlom albumu Bionic je singel Not Myself Tonight, ku ktorému speváčka predstavila aj odvážny videoklip plný horúcich scén.


Christina Aguilera - Not Myself Tonight

Informáciu zverejnila webová stránka billboard.com.

--
Zdroj: SITA, pm
Foto: Sony Music

Súvisiaci interpreti: Christina Aguilera