Od minulého týždna je na trhu nové CD skupiny Polemic s názvom Horúce časy, aktuálny hit z neho 'Svetlá mesta' už môžete poznať aj z rádií. Členovia Polemicu sa ho rozhodli vyšperkovať ešte aj vtipným klipom, ktorý už začali nakrúcať s režisérom Jarom Ridzoňom. Videoklip by mal byť hotový v priebehu júna, krst albumu sa však uskutoční už zajtra, vo štvrtok 27. mája po 19:00 v bratislavskom Majestic Music Clube. Hosťami krstu budú A.M.O. a známy reggae&ska selektor Joe 67.

Základné sekvencie do videoklipu Svetlá mesta nakrúcali členovia Polemicu počas uplynulého víkendu pod vedením režiséra Jara Ridzoňa. Ten strávil s hudobníkmi celú nedeľu 23. mája a všetkých ich vešal!

"Je to bizarné, no on nás naozaj po jednom zavesil na laná, aké používajú pri práci kaskadéri. Museli sme si zvyknúť na to, že nemáme pevnú pôdu pod nohami, museli sme balansovať, pritom sa usmievať, hrať na nástroj a tváriť sa, že o nič nejde," vysvetľuje spevák Braňo "Bejzo" Bajza. "Bol som rád, keď mi po hodine povedal, že stačilo."

Polemic sa vo videu naozaj zmení na vznášajúcu sa "nebeskú kapelu", ktorá svojím hraním dokresľuje príbeh v štýle road movie. Jeho hlavným hrdinom bude starší pán, v civile veľmi dobre známy štamgast vo "vychytených" bratislavských podnikoch. "Je to ozajstná figúrka, ktorá vymetá bratislavské bary, má už cez šesťdesiat rokov, no je mladý duchom," smeje sa Bejzo.



Recenziu albumu 'Horúce časy' si môžete prečítať TU.

Redakciu Hudba.sk informovala a fotografie poskytla Eva Bacigalová, manažérka kapely.

Súvisiaci interpreti: Polemic