Legendárny americký muzikant Bob Dylan sa pravdepodobne zľakol záujmu slovenských médií a len pár dní pred jeho bratislavským koncertom organizátorom urobil vrásky na tvári. "Od manažmentu umelca sme dostali nepríjemnú správu. Dylan si totiž neželá, aby ho počas vystúpenia, ktoré absolvuje 9. júna v bratislavskej Incheba Expo Arene snímali kamery a fotoaparáty, kvôli možným audiovizuálnym únikom," povedala Jana Mudríková z agentúry Vivien, ktorá jeho koncert v Bratislave organizuje.

Známy bojovník za ľudské práva, ktorý je známy tým, že si pred ústa nezvykne dávať servítku, má aj po takmer piatich desiatkach rokov v hudobnom priemysle povesť utiahnutého introverta. Rozhovory poskytuje len zriedka, darčeky od jeho fanúšikov ho nechávajú chladným, nerozdáva autogramy a dostať sa do jeho blízkosti je často až nadľudská úloha.

Jeho požiadavku preto organizátori nemôžu brať na ľahkú váhu. Z tohto dôvodu budú aj návštevníci koncertu v Inchebe podrobení prísnym bezpečnostným opatreniam. Jedinou možnosťou, ako uvidieť Boba Dylana v Bratislave, bude priama účasť na jeho koncerte.

--
Zdroj: Access Promotion
Foto: Bobdylan.com

Súvisiaci interpreti: Bob Dylan