Od piatkovej (10.6.) premiéry si návštevníci kín Palace Cinemas v bratislavskom Auparku, Poluse a Eurovei môžu vychutnať unikátny koncertný zážitok. Jedna z najžiadanejších kapiel sveta, U2, sa nechala zvečniť pre najväčšie filmové plátna v roku 2006 počas koncertnej šnúry Vertigo Tour v Južnej Amerike, na ktorej prezentovali album How To Dismantle An Atomic Bomb (2004).

U2 3D sa považuje za prvý digitálny 3D koncertný film so zvukom 5.1 Surround Sound. Vďaka pohodlným sedadlám, dokonalému ozvučeniu a skvelému 3D prevedeniu si budete môcť vychutnať tento koncert plnými dúškami, akoby ste vystúpenia videli naživo. Koncertný film zachytáva zostrih zo siedmich koncertov, ktoré skupina odohrala v Mexiku, Brazílii, Čile a Argentíne. Spolu vzniklo viac ako 100 hodín 3D videozáznamu, z ktorého vzišiel 85-minútový film s najväčšími hitmi skupiny.

Vďaka 3D technológii sa skutočne ocitnete na pódiu medzi Bonom, The Edgeom, Adamom a Larrym. Setlist obsahuje štrnásť piesní, nechýbajú hity ako 'One', 'Where The Streets Have No Name', 'With Or Without You', 'Beautiful Day' alebo 'Vertigo'. Režisérmi projektu sú Mark Pellington a Catherine Owens, práce na filme stáli 15 miliónov dolárov a svetovú premiéru mal v januári 2008.

Redakciu Hudba.sk informoval Lucia Wallnerová zo spoločnosti Palace Cinemas Slovakia.

Súvisiaci interpreti: U2